Co. του Τσάνγκσα Easchem, που περιορίζεται

 

Εστίαση στα χημικά και νέα υλικά

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Changsha Easchem Co., Limited Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το υλικό εργοστάσιο σπάνια γαίας GaoShen, που καθιερώνεται το 2001, που βρίσκεται σε Ganzhou, είναι ένα επαγγελματικό ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ τον οσμηρό και το χωρισμό του εργοστασίου στην Κίνα Το εργοστάσιο είναι κύριο του πλήρους συστήματος διαχείρισης παραγωγής, καθαρή τεχνολογία παραγωγής και οι προηγμένοι εξοπλισμοί δοκιμής στην εγγύηση στην παροχή των προϊόντων σταθερής και καλής ποιότητας πελατών, το εργοστάσιο παράγουν τα ΕΠΑΝ οξείδια 3000 τόνοι το χρόνο κατά μέσο όρο, τα κύρια προϊόντα συμπεριλαμβανομένου Yttrium του οξειδίου, οξείδιο δημήτριου, οξείδιο πρασεοδύμιου, οξείδιο έρβιου, οξείδιο σκάνδιου, Lutetium οξείδιο, οξείδιο θούλιου, Samarium οξείδιο, Ytterbium οξείδιο, οξείδιο τέρβιου, οξείδιο όλμιου, Lanthanum οξείδιο, οξείδιο γαδολίνιου, οξείδιο ευρώπιου, οξείδιο νεοδύμιου, οξείδιο Dysprosium.

  Εργοστάσιο:
  Changsha Easchem Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Changsha Easchem Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  Ποιοτικός έλεγχος:
  Changsha Easchem Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
  Συσκευασία:
  Changsha Easchem Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
 • OEM / ODM

  OEM/ODM τα προγράμματα είναι ευπρόσδεκτα

  Έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα, και τους πόρους Ε&Α για να κάνουμε την επιτυχία ολοκλήρωσης OEM/ODM! EASCHEM είναι σε θέση να φέρει τις έννοιες και τις ιδέες σας στις βιώσιμες λύσεις φωτισμού. Εργαζόμαστε με τα στάδια ατόμων και επιχειρήσεων καθόλου του σχεδίου διαδρομών και κατασκευάζουμε, από την έννοια που τελειώνει, σε μια ιδιαίτερα προσπάθεια να σας φέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες επιπέδων βιομηχανίας σε.

  Μόλις παράσχει ο πελάτης σε μας τις λεπτομερείς προδιαγραφές, θα τους δηλώσουμε για το συνολικό κόστος για το σχέδιο διαδρομών, τη διαμόρφωση πρωτοτύπου, και το εκτιμώμενο κόστος ανά μονάδα προτού να αρχίσει το πρόγραμμα. EASCHEM θα λειτουργήσει με τους πελάτες έως ότου ικανοποιούν και όλες οι αρχικές απαιτήσεις σχεδίου καλύπτονται, και το προϊόν αποδίδει ακριβώς στις προσδοκίες των πελατών. Από το προσαρμοσμένες σχέδιο και την εκτύπωση των προϊόντων και τη συσκευασία στις προσαρμοσμένες εσωτερικές λύσεις για τα προϊόντα.

  Για να μεγιστοποιήσει τη διαθεσιμότητα προϊόντων, EASCHEM establishs ένα διεθνές δίκτυο διανομής. Ο παγκόσμιος έλεγχος καταλόγων και το ακολουθώντας σύστημά μας συντονίζουν τον κατάλογο μεταξύ των γραφείων μας που βρίσκονται στην Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κορέα για να εξασφαλίσουν γρήγορη παράδοση κάθε φορά. Διατηρούμε τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα στις διαδικασίες παραγωγής μας, και εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα περνούν από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.


  OEM/ODM ροή υπηρεσιών
  Changsha Easchem Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  1. Νέα έναρξη προγράμματος
  Σε όλη τη συζήτηση προγράμματος
  Καθορίστε την ακριβή προδιαγραφή προϊόντων
  Αναφορά

  2. Έρευνα και σχέδιο
  Σχέδιο και ανάπτυξη του πρωτοτύπου στο κέντρο Ε&Α
  Πλήρους λειτουργίας ελεγκτής δειγμάτων

  3. Κατασκευή
  Κατασκευή batch στο ISO και επικυρωμένο το TUV εργοστάσιο
  Συνέλευση παραγωγής

  4. Ποιοτικός έλεγχος/διαβεβαίωση
  Δοκιμή από το εργαστήριο εξασφάλισης ποιότητας
  Δοκιμές καψίματος και πλήρους λειτουργίας δοκιμή κάθε κατασκευασμένου στοιχείου

  5. Υπηρεσία και υποστήριξη
  Λογιστικές υπηρεσίες
  Υποστήριξη μεταπωλήσεων

 • Ε & Α

  EASCHEM είναι συνεργάτης αξιόπιστης πηγής για την ουσιαστικές χημικές Ε&Α, QC και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κατασκευής σας. Η εκτενής εμπειρία μας, που προσαρμόζεται στη συγκεκριμένη ροή της δουλειάς βιομηχανίας σας, παραδίδει την αξιόπιστη δυνατότητα αναπαραγωγής και τη συνεπή απόδοση, και επιτρέπει σε σας για να είναι παραγωγικότερους στις καθημερινές δραστηριότητες Ε&Α σας.

  Η χαρακτηρισμένη ροή της δουλειάς μας εστιάζει σε μια μεγάλη έκταση των αξιόπιστων προϊόντων και των υπηρεσιών για τα χημικά εργαστήριά σας Ε&Α και QC παρέχουμε σε σας τα ασφαλή, βιώσιμα και υψηλής απόδοσης προϊόντα και τις υπηρεσίες για να υποστηρίξουμε το έργο σας έρευνας και ανάπτυξης.

  Τα προϊόντα πρόσβασης από τους πολλαπλάσιους προμηθευτές μπορούν να είναι δύσκολα και χρονοβόρα. Καταλαβαίνουμε την πρόκληση που αντιμετωπίζετε προκειμένου να βελτιωθούν η απόδοση και η διαχείρηση κινδύνων προμηθευτών και να υπάρξουν τα εργαλεία και οι επιχειρησιακές λύσεις για να σας βοηθήσετε σε ισχύ να βελτιστοποιήσετε και να βελτιώσετε τη διαδικασία αγοράς σας.

  Changsha Easchem Co., Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Changsha Easchem Co., Limited

Φαξ: 86-731-89748861

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς